12/08/2022

Bianca Dragusanu il da in judecata pe Adrian Cristea! Roscata este cat se poate de revoltata si suparata

“Ceea ce a facut Adi este nedemn, Adrian Cristea adica, nu il mai recunosc ca sa ii spun asa. Aduc martori care spun ca a fost insistent, nu exista aceste intalniri, Victor nu este un om agresiv. Nu a existat un contract care sa ne oblige sa ne casatorim si nici unul care sa divortam, daca am gresit, am gresit fata de sot, de familia lui si familia mea, vom divorta si punct”, a declarat Bianca Dragusanu.

Intrebata de Catalin Maruta daca ce parere are despre declaratiile lui Cristea, Bianca a declasrat: “Sincer, in perioada cununie am vorbit cu el, am si eu dovezi! Vreau sa il dau in judecata, am si eu mesaje care l-ar denigra si care l-ar pune intr-o luimnina foarte insistent. nu i-am spus asta”

“Nu vreau sa ma mai justific, nu am de ce, am fost deja in emisiune la tine si m-am saturat, de toata lumea sunt denigrata fara motiv. Nu am omorat pe nimeni, eu vor divorta de Victor, iar el de mine”, a spus Bianca.

Catalin Maruta a tinut sa faca un pariu cu Bianca si i-a promis ca pentru fiecare saptamana in care nu va aparea in presa va primi o masina de cusut pentru atelierul sau. “Daca nu apari nicunde , vei primi o masina de cusut”, i-a spus Maruta.

Bianca Dragusanu a plecat la Paris cu Adrian Cristea, motiv ce a declaransat ruptura definitiva dintre ea si Victor. Cei doi au depus actele de divort si urmeza sa le semneze in 20 de zile.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.