15/07/2024

Infirmieră rănită într-un incendiu la Spitalul de Urgență din Alba Iulia. Femeia s-a ales cu arsuri

O infirmieră rănită într-un incendiu la Spitalul de Urgență din Alba Iulia a fost transferată la o clinică de specialitate din București, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba. Femeia s-a ales cu arsuri în urma incendiului care a avut loc sâmbătă la secția de Terapie Intensivă a unității medicale.

Femeia a suferit arsuri de gradele 1 şi 2 pe peste 20% din corp. Totodată, o asistentă a fost intoxicată cu fum, însă a rămas pentru îngrijiri la spitalul din Alba Iulia, notează Agerpres.ro.

Incendiul a avut loc într-un salon situat la al doilea etaj al Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. Nu a fost necesară evacuarea bolnavilor din celelalte saloane, au precizat repreznetanții unității medicale.

Potrivit ISU Alba, în salon se aflau două persoane, dintre care una era decedată înainte de izbucnirea focului. De altfel, focul a pornit din cauza unei lumânări aprinse, așa cum prevede tradiția creștină pentru persoana decedată.

În cursul zilei de vineri, pompierii din Alba Iulia au desfășurat un exerciţiu privind stingerea unui incendiu la Spitalul Județean de Urgență.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *