30/11/2021

Mariana Moculescu s-a angajat legal in Austria si castiga 2.500 de euro pe luna

Cosmarul s-a terminat, pentru Mariana Moculescu! Plecata in Austria din toamna, fosta sotie a lui Moculescu a trecut prin intamplari care au speriat-o sau i-au intins nervii la maximum, insa acum rasufla usurata. S-a angajat cu carte de munca.

A facut videochat cateva luni, dupa care a ajuns la un bordel, unde unde, insa, a reusit sa scape, iar apoi a ajuns intr-un bar. A fost supusa multor incercari, a lucrat cateva saptamani neplatita, de proba, doar cu ce castiga din bacsisuri, insa acum totul a intrat pe un fagas normal, iar Mariana Moculescu este cat se poate de fericita.

Atat de fericita, incat, atunci cand i s-a comunicat ca este angajata cu carte de munca, a inceput sa planga: “Lucrez foarte mult aici. De dupa-amiaza pana noaptea tarziu. Mi-a fost greu la inceput si sa ma obisnuiesc cu mediul de lucru sis a stau atatea ore in picioare, dar m-am obisnuit. Cei de aici m-au supus multor incercari, si cu barbate, si cu bani, dar s-au convins repede ca sunt de incredere. Iar patronal are mare incredere in mine. Sunt atat de fericita, incat am plans”, a declarat Mariana.

Momentan, Mariana locuieste in casa unui amic, insa situatia ei locative se va schimba, in viitorul apropiat. Dupa ce va lua primul salariu, intreg, fosta sotie a lui Moculescu intentioneaza sa isi inchirieze un apartametn cat mai aproape de barul la care lucreaza, pentru a scuti si banii de transport. 
 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.