08/06/2023

UPDATE/Carambol la semafor, aseară, în zona Băneasa. O persoană a murit, trei sunt grav rănite

Un accident rutier a avut loc în Capitală, în urmă cu puțin timp.  Trei autoturisme au fost implicate pe Șoseaua Gheorghe I. Sisești.

UPDATE – 12 martie, 08.25: Din cele patru persoane încarcerate, una și-a pierdut viața (o femeie), iar alte trei pasageri răniți sunt în stare gravă.

Evenimentul a avut loc la intersecția cu strada Oaspeților.  Mai multe persoane au rămas încarcerate între fiarele mașinilor. Pompierii de la SMURD au reușit, în scurt timp, să scoată cele patru persoane care rămăseseră captive în autoturisme

Salvatorii au intervenit cu șase ambulanțe SMURD, 2 echipaje de descarcerare și unechipaj din cadrul Detașamentul Special de Salvatori.

Traficul rutier a fost deviat în ambele sensuri. După ce victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, două dintre ele, femei, au ajuns cu ambulanțele la Spitalul Floreasca, iar alte două, un bărbat și o femeie, la Spitalul Elias.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *