23/09/2021

Ingerul cazut din cer. Cum arata fiinta supranaturala

Artiștii din China, Beijing, Sun Yuan și Peng Yu, sunt cunoscuți pentru utilizarea unor materiale neconvenționale în creațiile lor.

Ei folosesc cadavre sau țesut adipos uman. Cea mai nouă creație a lor nu include materiale macabre, dar este extrem de realistă și șocantă încât ai putea crede orice. Cum arată un înger căzut într-o viziune artistică ce te va lăsa fără cuvinte.
ingercazut1
Această sculptură realistă, intitulată “Angel”, întruchipează un înger căzut sub forma unei femei în vârstă, cu aripile ei lipsite de pene. Ea pare că doarme sau că este moartă. Sculptura a fost realizată din silicagel, fibră de sticlă, oţel inoxidabil şi plase ţesute, potrivit site-ului artiştilor, sunyuanpengyu.com.
inger3cazut
Declaraţia artiştilor de pe site-ul lor relevă abscons scopul acestui proiect interesant: evidenţierea tensiunii şi a tranziţiei dintre supranatural şi lumesc.

Îngerul, o fiinţă transcendentă, a devenit neputincios în imposibilitatea de a efectua voia lui Dumnezeu.

inger4cazut
Potrivit descrierilor biblice, Heruvimii și Serafimii sunt singurele categorii de îngeri care au aripi. Iconografia medievală îi reprezintă pe Heruvimi înveșmântați în alb, sau chiar complet în albastru – aripi, roba, față și mâini – așa cum Serafimii sunt reprezentați complet în roșu, ca un jar încins.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.