30/11/2021

Octavian Ursulescu, la aproape 70 de ani. Nici nu zici că au trecut anii peste el

Octavian Ursulescu, la aproape 70 de ani. Deși anul acesta devine septuagenar, prezentatorul este într-o formă fizică de invidiat.

Octavian Ursulescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune de la noi. În vremea comunistă, el era cel care prezenta festivalurile de renume din țară, vocea lui caldă și aspectul extrem de îngrijit și de plăcut făcându-l să ajungă rapid la inimile spectatorilor și telespectatorilor.

Octavian Ursulescu s-a născut în 1947 în județul Mureș, a absolvit Liceul „Dimitrie Cantemir” din București și în 1970 a absolvit Facultatea de Electrotehnică a Institutului Politehnic București.

În 1983 a prezentat pentru prima oară Festivalul de la Mamaia. A prezentat 13 ediții ale Festivalului de la Mamaia și numeroase concursuri și evenimente. Și-a început cariera de jurnalist încă din liceu, publicând poezii în revista școlii și ulterior a început să colaboreze cu ziarul Scînteia tineretului. Din anul 1990 este redactor la revista Actualitatea Muzicală a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor.

Octavian Ursulescu, la aproape 70 de ani. Se ține foarte bine

În ciuda faptului că anul acesta, în iulie, va împlini 70 de ani, Octavian Ursulescu, care mărturisea că îl ura pe tatăl său pentru că-l bătea cu cureaua, se ține foarte bine.

Este la fel de atletic ca în tinerețe și la fel de plin de energie. Are același look de ani de zile, de parcă a reușit să găsească elixirul tinereții.

Nu-și arată nici pe departe vârsta, după cum se poate observa și dintr-o recentă fotografie, făcută alături de cunoscuții cântăreți Mirabela Dauer și Cătălin Crișan în platoul unei emisiuni de televiziune prezentate de îndrăgita Corina Chiriac.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.