23/05/2024

Valentina Pelinel și-a scos fiul la mall. Unde au ajuns și cu ce s-a ales băiețelul

Valentina Pelinel și-a scos fiul la mall. Chiar dacă vremea este total neprietenoasă în Capitală, blonda a ieșit la o plimbare cu micuțul ei.

valentoina Peline este mămica unui băiețel adorabil, pe nume Milan Cristian. Acesta este rezultatul poveștii de iubire pe care fostul model o trăiește cu omul de afaceri Cristi Borcea, cel care este conmdamnat în „Dosarul Transferurilor”. De altfel, Valentina Pelinel a recunoscut relația cu Cristi Borcea abia în decembrie anul trecut.

Vedeta a mai fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu.

 

Valentina Pelinel și-a scos fiul la mall. Milan Cristian, răsfățat cu pupici

Valentina Pelinel, care a realizat recent primul pctorial cu fiul său, l-a scos joi pe micuț la mall.  Plimbarea la mall i-a dus pe cei doi, mamă și fiu, și la magazinul pe care Adina Buzatu îl are.

Milan Cristian,, care este un băiețel foarte frumos, creț și cu ochii albaștri, a dat-o gata pe Adina Buzatu, care l-a răsfățat cu mulți pupici.

„Și cum Milan ?????era la plimbare prin mall, ne-am oprit să o salutăm pe buna noastră prietenă Adina Buzatu, iar Milan s-a ales cu ….. mulți pupici??”, a afirmat Valentna Pelinel.

„Uite așa ne crestem noi clienții”, a spus, mai în glumă, mai în serios și Adina Buzatu.

Post-ul Valentina Pelinel și-a scos fiul la mall. Unde au ajuns și cu ce s-a ales băiețelul apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *