12/08/2022

Ivanka Trump, populară în China. Femeile își fac operații estetice ca să semene cât mai mult cu ea

Ivanka Trump a devenit incredibil de populară în China, unde tot mai multe femei apelează la serviciile medicilor esteticieni pentru a le face să semene cu fiica președintelui american, Donald Trump.

 

În timp ce tatăl ei scade tot mai mult în sondaje, Ivanka devine tot mai populară în întreaga lume. De la învestirea în funcție a lui Trump, companiile chineze folosesc aplicații cu numele fiicei miliardarului pentru a-și vinde produsele. Însă, cel mai bine le merg cliniciilor de operații estetice, unde chinezoaicele se înghesuie la coadă cu imagini cu Ivanka Trump, vrând să aibă și ele nasul, pomeții și buzele ca ale acesteia, blonda devenind un adevărat trend în țara asiatică.

 

„Tinerele din China adoră să-și schimbe look-ul și să copieze forma ochiilor, nasul sau buzele vedetelor. Fără îndoială, gemeile vor acum ochi mari ca ai Ivankei, nasul ei drăguț, buzele și chipul ei fără cusur”, a declarat Li Yunxing, un reprezentant al unei astfel de clinici.

Acest fenomen are loc și în SUA. Două femei din Texas au dezvăluit în luna noiembrie că au cheltuit zeci de mii de dolari pentru a arăta ca fiica președintelui.

Tiffany Taylor (33 de ani), mama a trei copii, a apelat la  implanturi de silicon la sâni, la mărirea pomețiilor, la liposucție, lifting la ochi și  la o intervenție chirurgicală la nas pentru a semăna cât mai mult cu Ivanka, în timp ce Jenny Stuart, o femeie de 36 de ani din Houston, a declarat că o o admiră pentru că este o femeie frumoasă și elegantă.

Amândouă au apelat la medicul estetician Franklin Rose din Houston pentru a le „aranja” noul chip, iar doctorul a precizat că mai multe femei au venit cu imagini cu Ivanka vrând sânii, nasul sau forma frumoasă a feței a fetei mai mari a lui Trump, în timp ce Jenny a cheltuit doar 30.000 de dolari, optând pentru o mărime de sâni, o intevenție chirurgicală la nas și pronunțarea pomeților.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.