30/11/2021

Romanita Iovan este impietrita de durere si nu a renuntat la hainele negre, ba chiar tine doliu si la botez. Maine se implinesc doua luni de cand Adrian Iovan a murit .

Mâine se împlinesc două luni de când pilotul Adrian Iovan (55 de ani) a murit într-un cumplit accident aviatic, petrecut în Munții Apuseni.

Fosta sa soție, Romanița Iovan (49 de ani), face față cu greu acestei încercări și din respect pentru tatăl copilului ei, n-a ieșit nici acum din hainele negre. Creatoarea de modă este împietrită de durere, însă se ține tare pentru micuțul Albert (7 ani).

Cu siguranță, sfânta ceremonie de botez la care a participat în weekend i-a mai liniștit sufletul Romaniței, ea fiind nașa unui băiețel alături de logodnicul ei, Iulian Gogan (37 de ani).

“Sfântul botez, hrană spirituală și iubire pentru oameni”, a mărturisit Romanița pe Facebook, lângă fotografia pe care a împărtășit-o cu fanii ei virtuali. De remarcat că nici măcat la botez designerul nu a renunțat la doliu, portând o voaletă elegantă și o rochie simplă.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Un comentariu

  1. Imi pare foarte rau ca a murit Adrian Iovan, nu mi-a venit sa cred cand am aflat cumplita veste, iar fosta sotie se comporta exemplar si se vede ca-l respecta si il iubea foarte mult pe Iovan… Tot respectul meu pentru Romanita!

Leave a Reply

Your email address will not be published.