15/07/2024

Jeremy Ragsdale a câștigat X Factor 2017. Concurentul lui Horia Brenciu a făcut senzație pe scenă

Jeremy Ragsdale a câștigat X Factor 2017, în ediția de vineri, 22 decembrie, la Antena 1. Concurentul lui Horia Brenciu a dat tot ce a avut mai bun pe scenă și a câștigat marele premiu de 100.000 de euro.

Jeremy Ragsdale a interpretat impecabil piesa „I feel good”,  apoi, când concurentul a interpretat cu mentorul lui celebra piesă „What a Wonderful World”, a lui Louis Armstrong. Este prima oară când un concurent străin a revendicat marele trofeu.

Jeremy Ragsdale a câștigat X Factor 2017

Este pentru prima dată când un concurent străin câștigă X factor

„Jeremy este singurul care a udat masa! El își dă viața pe scenă și, pentru asta, merită votat. Astăzi, oricum, facem istorie!” a spus Horia Brenciu.

„Nu pot să mă gândesc la niciun cuvânt, în nicio limbă, pentru a arăta cât de recunoscător sunt. Vă mulțumesc că m-ați acceptat. Vă mulțumesc că ați avut încredere în mine,” a declarat Jeremy Ragsdale, după ce a aflat că este marele câștigător. „I feel good! (Mă simt bine)”, a postat Jeremy Ragsdale pe rețelele de socializare, după ce a câștigat marea finală „X Factor”.

Horia Brenciu s-a apropiat foarte mult de Jeremy Ragsdale, concurentul său care a ajuns până în marea finală.

Citește și

ANALIZĂ| Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în 2017. Vina este pasată între Guvern, companiile petroliere și… uragane

Post-ul Jeremy Ragsdale a câștigat X Factor 2017. Concurentul lui Horia Brenciu a făcut senzație pe scenă apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *