18/04/2024

Andreea Bănică s-a dat pe corp cu un produs de curățat cada. „Atât de mult mi-a plăcut”

Andreea Bănică s-a dat pe corp cu un produs de curățat cada. Cântăreața a mărturisit că este obsedată de curățenie.

Andreea Bănică, care este căsătorită și are doi copii, este prezentă cu succes pe piața muzicală din România de foarte mulți ani.

Are o mulțime de fani, dar succesul nu i s-a urcat la cap. Ea a mărturisit că, în viața de zi cu zi este o femeie absolut normală, preocupată de treburile casnice.

„Acasă mă comport ca orice femeie normală! Pe lângă meseria mea de cântăreață, familia mea are nevoie de o mamă și de o soție care știe să facă tot ce e nevoie în casă.

Dorm în pijama lejeră și îmi place să am întotdeauna ciorapi în picioare (chiar și vara), pentru că sunt foarte friguroasă.

Nu mă dichisesc la culcare, ci am grijă să îmi fac ritualurile de noapte: duș, îngrijire dinți (pentru că și asta e o întrebare pe care o primesc des, nu am fațete, nu am dinții pușii, nu mi-am făcut albire; pur și simplu am avut întotdeauna grijă de ei). Știu că se poartă altceva, însă vă dezvălui că îmi place naturalețea și mizez pe ea! Mă demachiez cu șervețele umede de copii, îmi aplic cremele pe toata fața și pe corp și cam așa mă sui în pat.

Sunt obsedată de curățenie și îmi place să spăl obiectele sanitare cu un produs pe care îl folosesc de foarte mulți ani. Îmi place mult de tot cum miroase și vreau să-i simt mirosul până în adâncul sufletului. Vă mărturisesc că atunci am fost însărcinată cu Sofia, după ce am frecat cada, atât de mult mi-a plăcut mirosul că m-am dat și pe mâini și pe picioare. Da, e o nebunie (nu faceți asta acasă!!), dar mi-a plăcut la nebunie momentul!”, a scris Andreea bănică pe blogul său.

 

Andreea Bănică s-a dat pe corp cu un produs de curățat cada. „Îmi place să am mereu casa pusă la punct”

Andreea Bănică, alături de cei doi copii ai săi

Andreea Bănică, alături de cei doi copii ai săi

„Îmi place să fac curățenie și să am mereu casa pusă la punct, dar recunosc că nu îmi place să spăl vasele. Am și ajutor în casă, pentru că nu aș putea să mă descurc singură atunci când trebuie să curăț toată casa și grădina.

Îmi place grădinăritul, asta pentru că sunt o iubitoare de natură. Mă simt foarte bine în mijlocul naturii. În fiecare primăvară pregătim curtea, facem curățenie generală, punem flori, pentru ca vara să fie fresh, colorată, plină cu flori și plante sănătoase. 

Toamna are farmecul ei, iar plantele își schimbă culorile în cele de toamă, iarna împodobim curtea cu luminițe și alte decorațiuni de sezon, lucruri care pe Sofi o fac foarte fericită. Încerc pe cât de mult se poate să-i țin afară pe Sofi și Noah pentru a respira aer curat. Toții oamenii care ne trec pragul îmi spun că avem o curte superbă! Asta pentru că o îngrijim și o iubim”, a încheiat artista.

Post-ul Andreea Bănică s-a dat pe corp cu un produs de curățat cada. „Atât de mult mi-a plăcut” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *