30/11/2021

Tuncay Ozturk spune lucrurilor pe nume. „Jurnalul relațiilor mele”

Tuncay Ozturk spune lucrurilor pe nume.  Fostul soț al Andreei Marin a decis să lămurească lucrurile după ce s-a speculat că ar fi într-o relație.

Medicul turc Tuncay Ozturk a divorțat, în luna februarie de cea care i-a fost parteneră de viață, fosta zână a surprizelor, Andreea Marin.

După separarea de divă, s-a tot spus că Tuncay Ozturk ar fi început o nouă relație, de fiecare dată partenera fiind alta.

Acum, medicul turc, care nu are de gând să plece din România, a decis să pună lucrurile la punct în ceea ce privește viața sa personală și femeile despre care s-a spus că ar avea o relație.

 

Tuncay Ozturk spune lucrurilor pe nume. A făcut o evidență a relațiilor care i s-au pus în cârcă

Medicul turc a făcut un fel de inventar al presupuselor relații despre care s-a spus că le-ar fi avut după divorțul de Andreea Marin.

„Jurnalul relațiilor mele

Pagina 1: este împreună cu o tipă bondă!

Pagina 2: Nu, nu, nu… De fapt, este cu Paris Hilton din Thailanda

Pagina 3: Ba nu, asta n-a mers… Hai sa-i intindem o cursă și să-l cuplăm cu o brunetă!

Pagina 4: Niciuna din cele de mai sus nu au funcționat, așa că ne întoarcem de unde am plecat.. Tuncay a sărutat-o pe tipa blondă!

Pagina 5: Stați, stați așa ca nu e chiar așa! Cine este cealaltă blondă din rama foto?… (Este vorba de Sandra Izbașa, pacienta mea, care a venit pentru o problemă de sănătate în Turcia.)

Mie chiar îmi place de voi și uneori devin gelos pe persoana pe care o tot descrieți în ziare!:)”, a comentat Tuncay Ozturk pe contul său de pe o rețea de socializare.

Post-ul Tuncay Ozturk spune lucrurilor pe nume. „Jurnalul relațiilor mele” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.