30/11/2021

Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați de la Uite cine dansează! Incredibil cine a vrut să îi cedeze locul bucătarului

Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați de la Uite cine dansează! Deși au muncit foarte mult la repetiții, cei doi nu au reușit să convingă juriul și publicul că merită să meargă mai departe. La un pas să plece acasă a fost și Octavian Strunilă, care a dansat împreună cu soția lui, coregrafa Oana Botez.

Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați de la Uite cine dansează!, luni seara, în ce-a de-a treia ediție live a show-ului. Din păcate, pentru cei doi concursul s-a terminat. Deși au fost în pericol de eliminare, Octavian Strunilă și Oana Botez au mers mai departe.

Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați de la Uite cine dansează!, iar Octavian Strunilă merge mai departe

Sandu Lungu a fost cel care a vrut să-i cedeze locul celebrului bucătar. „Aș vrea să plec eu acasă în locul lui. Îi cedez locul meu. De ce să mă care publicul în spate? Oricum nu dansez bine. Aș vrea să rămână el și voi pleca eu”, a spus Sandu Lungu. „Ești un om bun, însă lumea de aprciază, iar regulamentul nu permite să se întâmple asta”, i-a spus Mihaela Rădulescu la Uite cine dansează!.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.