15/07/2024

LIVETEXT Simona Halep – Carla Suarez Navarro, în ”optimi” la Roland Garros (luni, ora 12.00). ”Marca”, speriată de forma româncei

LIVETEXT Simona Halep, gata de luptă cu Suarez Navarro, în optimi, la Roland Garros: ”Vreau să dau tot ce am pentru a câștiga meciul”.

ACTUALIZARE 5 iunie, ora 9.24. Presa spaniolă scrie că Suarez Navarro nu traversează cel mai bun moment al carierei, după o accidentare la umăr suferită în startul sezonului, iar Halep este ”în cea mai bună formă”, după cum apreciază ”Marca”.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Simona Halep o va întâlni, luni, de la ora 12.00, pe Suarez Navarro într-un meci programat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros.

Sportiva noastră a vorbit despre această partidă, cât și despre recuperarea după accidentarea la gleznă care i-a creat destule probleme înaintea startului la turneul de la Paris. 

”Nu simt presiunea şi nu simt că sunt favorită, dar am încredere în şansele mele. Va fi un meci greu contra unei adversare pe care o cunosc bine. O știu bine pe Carla și sunt pregătită să alerg, să joc și să fiu încrezătoare”, a spus Simona Halep.

Sportiva noastră a continuat: ”Nu simt presiunea şi nu simt că sunt favorită, dar am încredere în şansele mele. Am jocul necesar pentru a merge până la capăt. Însă în tenis nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Dacă voi fi în ultimul meci, atunci voi fi foarte fericită”.

Simona Halep, gata de luptă cu Suarez Navarro: ”M-am recuperat foarte repede!”

Despre situația sa medicală, Halep a precizat: ”A fost o accidentare urâtă. Cred că din punct de vedere mental m-am recuperat foarte bine şi foarte repede”.

Și Carla Suarez Navarro a vorbit depre întâlnirea de luni cu Simona Halep: ”E o nucă tare. Am avut lupte grele în trecut. Și chiar dacă am câștigat, a fost foarte greu. Uneori am jucat și trei seturi. Eu îi știu jocul, ea îl știe pe al meu”.

Asistată de Djokovic

Simona Halep a avut un spectator de lux la antrenamentul efectuat duminică, la Paris. Novak Djokovic, numărul 2 mondial, a urmărit-o de pe margine, la bustul gol, pe jucătoarea română în timp ce se pregătea pentru meciul cu Suarez Navarro.

CITEȘTE ȘI:

Roland Garros 2017. Raluca Olaru și Irina Begu joacă AZI în ”optimile” probei de dublu. Tecău, eliminat în optimi! | FOTO&VIDEO

LIVE TEXT Simona Halep a învins-o pe Daria Kasatkina, în turul III la Roland Garros, și va juca, luni, în optimi, cu Suarez Navarro, nașa ei pe zgură

 

 

Post-ul LIVETEXT Simona Halep – Carla Suarez Navarro, în ”optimi” la Roland Garros (luni, ora 12.00). ”Marca”, speriată de forma româncei apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *