18/04/2024

FOTO EXCLUSIV/ Prima poză cu O-Zone după 12 ani! Cât de mult s-au schimbat Dan Bălan, Radu Sârbu și Arsenie Todiraș

Dan Balan, Arsenie Todiraş şi Radu Sîrbu sunt din nou împreună! Cei trei solişti care au făcut istorie cu O-Zone (formaţia pe care au născut-o a fost  prima trupă născută în România care a reuşit să devină celebră în întreaga lume), au pozat împreună după 12 ani.

Formaţia s-a reunit vineri la Chişinău, oraş unde a început povestea O-Zone în 1998, pentru a pune la cale show-ul pe care urmează să-l susţină la Bucureşti, pe 9 mai, în Piaţa Universităţii, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la intrarea României în Uniunea Europeană. Trupeţii care au lansat succese cântate în limba română ce au devenit celebre la nivel mondial, au avut ieri prima repetiţie, cu trupă de acompaniament faţă de perioada anilor 2000.

De la dizolvarea proiectului, basarabenii au migrat în toată lumea. Dan Bălan s-a mutat în New York, Arsenie Todiraş la Moscova, iar Radu Sîrbu la Bucureşti, unde are un popular studio de înregistrări. În ultimii 12 ani, prietenia dintre cei trei a fost anulată de Dan Bălan, iniţiatorul proiectului, care a preferat să se izoleze pe partea cealaltă a globului, sperând că va da o nouă lovituri după “Dragostea din Tei”.

Ajunşi cunoscuţi în lume dintr-un fericit „accident”(solista româncă Paula Mitrache, lansată sub titulatura de ”Haiducii” a făcut celebră în Italia o variantă a piesei ”Dragostea din tei”), O-Zone au fost până în 2005 pe prima poziţie în 30 de ţări pe întreg mapamondul, 13 săptămâni locul 1 în Eurochats. ”Dragostea din Tei” a fost reînregistrată de 200 de artişti în 14 limbi diferite printre care și faimoasa Rihanna.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *