19/04/2021

Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian, a câștigat marele trofeu la un concurs. Performanță notabilă pentru concurenta de la Românii au talent

Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian, a câștigat marele trofeu la un concurs. Fetița stabilește noi performanțe.

Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian, a ajuns direct în semifinală la Românii au talent. Mihaela Rădulescu a fost cea care a trimis-o direct în semifinală, după ce a apăsat golden buzz-ul.

Până va intra în live-urile de la Românii au talent, Lorelai Moșneguțu are o activitate intensă.

A participat la reprezentații de teatru, iar acum a câștigat marele trofeu la un concurs la care a fost recent.

Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian, a câștigat marele trofeu la un concurs. „Distracție maximă”

Lorelai Moșneguțu a fost prezentă la un conurs care a avut loc la Codlea, unde a stabilit o frumoasă performanță.

„Distracție maximă la Festivalul Național „DUELUL MINIVEDETELOR” marca Belle Arti de la Codlea unde am câșticat Marele Trofeu al directorului festivalului Vali Pascalinii și locul 1.
Mulțumesc din suflet profesoarei mele de canto, doamna mezzosoprană Adina Sima, juriului de excepție și directorului asociației Belle Arti, domnul Vali Pascalinii”, și-a anunțat Lorelai Moșneguțu prietenii virtuali.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.