29/05/2024

Mădălin Ionescu a devenit tătic a treia oară. A asista la nașterea fetiței sale

Mădălin Ionescu a devenit tătic a treia oară. Prezentatorul de televiziune a fost prezent în sala de operație unde a născut Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu și soțul ei, prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu sunt în culmea fericirii. Sâmbătă dimineață, 29 aprilie, a venit pe lume fiica lor, pentru care au ales numele de Petra.

Jurnalista a născut prin cezariană. Fetița adusă pe lume de Cristina Șișcanu are 56 de cm și 3780 de grame. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți din anul 2011, acesta fiind primul lor copil. Mădălin Ionescu mai are doi copii, un băiat și o fată, din primul mariaj.

Prezentatorul de televiziune a mărturisit că a asistat la nașterea celui de-al treilea său copil

Mădălin Ionescu a devenit tătic a treia oară. „A fost o noapte intensă”

Pe internet, Mădălin Ionescu le-a mărturisit fanilor săi că a asistat la nașterea petrei și că a avut parte de o noapte intensă.

„Comorile mele … A fost o noapte intensă! Am asistat la naștere … Am trăit fiecare clipă cu o emoție uriașă… Momentul este irepetabil! Cristina a fost atât de calmă, încât a uluit toată echipa medicală!

Petra s-a născut cu o pace și cu o voință inimaginabile! 3,780 kilograme si 56 de cm! Extrem de fericit, copleșit și cu o nouă perspectivă asupra vieții ! Vă îmbrățișăm !”, a spus Mădălin Ionescu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *