25/06/2024

Crimă în județul Satu Mare. Tânăr înjunghiat mortal în timp ce salva o femeie

Crimă în județul Satu Mare. Un tânăr de doar 18 ani a fost ucis, după ce a intervenit să salveze o femeie agresată pe aleile unui parc. Agresorul l-a înjunghiat mortal pe Cristian Surd, care s-a stins pe loc.

Tânărul se afla, duminică seara, într-un parc din orașul Negrești Oaș. La un moment dat, a observat că o femeie era agresată de un individ. Pentru că a intervenit, agresorul, înarmat cu un cuțit, l-a înjunghiat mortal. Cristian Surd a murit pe loc, au povestit îngroziți martorii, citați de portalsm.ro.

În ajutorul victimei a sărit un prieten de-ai săi, un adolescent de 16 ani, care a fost, la rândul său, înjunghiat. Băiatul s-a ales cu răni care nu-i pun viața în pericol.

La fața locului a intervenit o patrulă de jandarmi care l-a imobilizat pe agresor.

crimă în județul Satu Mare

Agresorul a fost prins de jandarmi, la scurt timp după comiterea crimei
sursă foto: presasm.ro

„Cu durere in suflet suntem alaturi de fam. Surd Ioan (Ioan Ghertan) Dumnezeul să-l ierte pe fiul lor Cristian, care a fost ucis cu sânge rece de un criminal”, a transmis primarul comunei Călinești Oaș, Dinu Birtoc, potrivit sursei citate.

Cristian Surd era din Călinești Oaș și elev al Colegiului Național “Doamna Stanca”.

Cel care i-a curmat viața este un tânăr de 19 ani din localitatea Vama. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta riscă până la 25 de ani de închisoare pentru omor.

sursă foto: portalsm.ro


Citește și Scrisoarea unei învățătoare către ministrul Educației: ,, Ne puneţi beţe în roate şi ne martirizaţi prin toate acţiunile fără cap”


 

Post-ul Crimă în județul Satu Mare. Tânăr înjunghiat mortal în timp ce salva o femeie apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *