14/06/2024

Maria Constantin a spus totul despre relația cu fiul ei. Declarațiile ei i-au surprins pe mulți

Maria Constantin a spus totul despre relația cu fiul ei. Cei doi au petrecut timp împreună, chiar de Paște, iar artista mărturisește că a fost cea mai mare bucurie.

Maria Constantin a spus totul despre relația cu fiul ei, în vârstă de 7 ani, pe care îl crește fostul soț al vedetei. Interpreta petrece în compania acestuia, ori de câte ori timpul îi permite.

Maria Constantin a spus totul despre relația cu fiul ei. Declarațiile ei i-au surprins pe mulți

Maria Constantin a spus totul despre relația cu fiul ei, în vârstă de 7 ani

„Am mers pe la mama de Paşte. Eu nu m-am pregătit deloc şi nu am avut timp. Am tras o fugă direct la mama. A fost o nebunie. Băieţelul este sufletul din viaţa mea. E minunea mea. Acum este la o vârstă la care ne putem înţelege. Are 7 ani şi jumătate.El mereu se uită la TV, la mami.Trebuie foarte multă înţelegere pentru binele copilului. Am stat împreună, am ieşit, a încercat toate lucrurile posibile la mall. Cel mai important vreau să fie sănătos. Vreau să mergem într-o vacanţă însorită la vară, cu avionul.” a declarat Maria Constantin la Antena Stars.

Ani la rând, Maria Constantin şi fostul ei soţ au dus un adevărat război, iar blonda nu îşi putea vedea copilul de câte ori îşi dorea acest lucru. Într-un final, relaţiile dintre cei doi au intrat pe un alt făgaş, astfel că artista şi fiul ei sunt acum foarte apropiaţi.„Acum lucrurile s-au schimbat. El (n.r fostul soţ al Mariei Constantin) are o relaţie, un copil, deci fiul meu are un frăţior. Pe mine nu poate decât să mă bucure lucrurul ăsta. După ce am venit din Cipru am fost şi mi-am văzut fiul, toate lucrurile sunt înspre bine. Eu şi cu fiul meu suntem ca doi prieteni, ne povestim orice. Sunt fericită că pot să iau legătura cu el. Noi avem custodie comună, dar eu şi fostul meu soţ am căzut de acord ca băiatul să aibă domiciliu la tată, deoarece fiul meu era acomodat la ţară, unde are curte, spaţiu de joacă. Eu locuiam cu părinţii mei, într-un apartament micuţ cu două camere.

Post-ul Maria Constantin a spus totul despre relația cu fiul ei. Declarațiile ei i-au surprins pe mulți apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *