22/01/2022

Umblă aproape goală în drumeții și a devenit vedetă pe Instagram. Fotografiile ei fac furori pe internet

Fotomodelul Playboy Sara Jean Underwood (32 de ani), considerată și cea mai sexy jucătoare de poker, este extrem de pasionată de drumețiile pe munți, unde se pozează de cele mai multe ori în piele goală, iar apoi postează imaginile pe contul ei de Instagram, fanii ei fiind în delir.

Tânăra din Portland, Oregon, care a avut o relație și cu prezentatorul tv american, Ryan Seacrest, are pe Instrgram nu mai puțin de șapte milioane de fani, pe care îi surprinde mereu cu ședințele ei foto extrem de provocatoare.

Sara, care în 2007 a fost aleasă Playmate of the Year de revista Playboy, a fost plecată anul trecut în tot felul de expediții și drumeții pe munți în locuri spectaculoase, pe unde umblă aproape dezbracată, iar apoi postează poze extrem de sexy cu ea, spre extazul faniilor ei. Tânăra a devenit astfel o adevărată vedetă pe rețeaua de socializare, iar imaginile cu ea au „încins” internetul.


 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.