23/05/2024

Marian Drăgulescu a fost suspect de cancer în copilărie. Soția sa a făcut dezvăluiri | FOTO

Marian Drăgulescu a fost suspect de cancer în copilărie. Partenera sa de viață, Corina, a oferit detalii neștiute despre mare sportiv.

Marian Drăgulescu, care a fost căsătorit cu Larisa și are doi copii, a devenit cel mai medaliat sportiv român după ce, la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj a câștigat două medalii.

Sportivul a luat medalia de aur la sol și medalia de argint la sărituri.

La 37 de ani, el a stabilit o performanță incredibilă ș demnă de admirat. Campionul a fost invitat, împreună cu actuala sa soție, Corina, la o emisiune de la TVR, acolo unde partenera sa de viață a făcut dezvăluiri.

Marian Drăgulescu a fost suspect de cancer în copilărie. A trecut prin momente grele la 3 ani

La un moment dat, în cadrul emisiunii „România 9”, de la TVR, au fost prezentate imagini cu Marian Drăgulescu, așa cum arăta el în copilărie.

Soția sa, Corina, a intervenit și a vorbit despre faptul că Marian Drăgulescu a fost suspect de cancer când era mic, lucru pe care puțini îl știu despre marele campion.

„Pot să dau din casă? A fost, la vârsta de 3 ani, suspect de cancer la ficat. Avea vreo 18 kilograme. Și de fapt fusese o hernie. mama lui s-a luptat foarte tare să-l ducă la medic și să-l trateze. Credea că gata, e pa. Și a trecut prin multe. Vreau să vă zic că nu este totuși organismul perfect. Este și asmatic”, a povestit Corina, soția lui Marian Drăgulescu.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *