25/06/2024

Adolescentă violată de propriul tată în Dâmbovița. Ce a făcut fata ca să scape de calvar

Caz cutremurător în județul Dâmbovița, unde o adolescentă a fost violată de propriul tată. Sătulă de umilințe, fata și-a înregistrat părintele în timp ce o supunea la perversiuni sexuale. Proba a ajuns la Poliție, iar tatăl, care și-ar fi abuzat sexual fiica, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Adolescenta locuia, împreună cu părinții, în casa bunicilor din Găești, județul Dâmbovița. În ultima perioadă, fata de 15 ani era din ce în ce mai retrasă, din cauza comportamentului abuziv al tatălui ei, susțin rudele.

Adolescentă violată de propriul tată în Dâmbovița. Ce a făcut fata ca să scape de calvar

Bărbatul este acuzat că și-ar fi abuzat sexual fiica
sursă foto: mditv.ro

Convinsă să pună capăt calvarului prin care trecea, copila le-a povestit polițiștilor că tatăl ei a supus-o la perversiuni sexuale. Săptămâna trecută, și-a înregistrat părintele în timp ce ar fi forțat-o să-i satisfacă fanteziile sexuale, informează mditv.ro.

Polițiștii l-au reținut pe bărbatul, în vârstă de 38 de ani, fiind acuzat de viol. Judecătoria Găești a decis ca Nicolaie Neacşu (foto) să-și petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

Acesta este al treilea caz, în care părinți din Găești sunt acuzați că și-ar fi violat fiicele.

sursă foto: mditv.ro


Citește și Despăgubiri uriașe în cazul unei femei care a făcut cancer ovarian din cauza pudrei de talc


 

Post-ul Adolescentă violată de propriul tată în Dâmbovița. Ce a făcut fata ca să scape de calvar apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *