19/09/2020
Home / Senzational / Andreea Marin, terorizată. „Feriți-vă de ei”

Andreea Marin, terorizată. „Feriți-vă de ei”

Andreea Marin, terorizată. Vedeta se plânge de antrenamentele grele la care este supusă la Uite cine dansează, de la Pro Tv.

Andreea Marin face parte din juriul show-ului Uite cine dansează, de la Pro Tv, acolo unde se antrenează din greu la sala de dans în ultima vreme.

Fosta zână a surprizelor a mers în sală alături de echipa formată din Liviu Teodorescu și partenera lui de dans, dar a ajuns și pe mâna celebrului și durului coregraf Mihai Petre și al soției acestuia, Elwira.

Andreea Marin, terorizată. „Cu sânge rece te dezmembrează, te fac bucățele”

Despre antrenamentele dure alături de Mihai petre și soția sa, Elwira, a vorbit Andreea Marin, mai în glumă, mai în serios.

„Acești ucigași în serie… priviți groaza de pe fața mea! Câte ar avea de povestit și gura mea, de nu ar fi exclusă din imagine! Cu sânge rece, te dezmembrează, te fac bucățele, și asta nu oricum, pe muzică alertă, ore în șir!

Nu vă lăsați păcăliți de chipul ei angelic, de fața lui înșelătoare de om bun, serios, nevinovat! Feriți-vă de ei! Teroare pe ringul de dans! Și mai și zâmbesc!!!!! #elwirapetre #mihaipetre #uitecinedanseaza”, a spus vedeta.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în mediul virtual. “Zici că ești vedetă porno”

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în …

Leave a Reply

Your email address will not be published.