18/04/2024

Cantonul Ocolului Silvic Nădrag a fost distrus complet în urma unui incendiu

Incendiu puternic în localitatea Nădrag din județul Timiș, Cantonul Ocolului Silvic de acolo fiind distrus de flăcări.

Cantonul Ocolului Silvic Nădrag a fost făcut scrum după ce a fost cuprins de flăcări. Pompierii au intervenit imediat pentru a evita ca văpaia să se extindă, scrie tion.ro, însă intervenția nu a fost cea scontată.

Clădirea era construită în mare parte din lemn, iar în momentul în care pompierii au ajuns la ea, acoperișul și tavanul erau prăbușite. La locul incendiului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, iar salvatorii au reușit să împiedice focul să se extindă. Intervenția a durat aproximativ două ore și jumătate.

„Incendiul a fost localizat imediat de către pompierii militari și sa intervenit prin limitarea acestuia pentru a evita propagarea la clădirile învecinate. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă, un echipaj SMURD, un ofițer și 9 subofițeri din cadrul detașamentului de pompieri din Lugoj. De asemenea, la intervenție au mai participat pompierii civili și localnicii. În urma incendiului au ars 110 mp, neexistând nici o victimă”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

Post-ul Cantonul Ocolului Silvic Nădrag a fost distrus complet în urma unui incendiu apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *