14/06/2024

Cum arată George Țucudean după ce a fost lovit de Vinicius. Foto în articol

Cum arată George Țucudean după ce a fost lovit de Vinicius. Foto în articol. Jucătorul de la Viitorul parcă a participat la război.

George Țucudean, atacantul Viitorului, a postat un selfie pe Instagram pentru a scoate în evidență duritatea loviturii încasate în timpul meciului de la un fundaș al CFR-ului, brazilianul Vinicius. 

În minutul 42, atacantul a avut o incursiune pe extrema dreaptă spre poarta lui Arlauskis. După ce a trecut de Andrei Mureșan, ”Țucu” a fost busculat  violent de fundașul CFR-ului, care a primit însă doar ”galben” din partea arbitrului Sebastian Colțescu. George a primit o lovitură cu umărul direct în față. Vinicius ar fi meritat cartonaș roșu pentru brutalitate, ori chiar și pentru fault ca ultim apărător.

Țucudean a continuat partida după ce a primit îngrijiri din partea staff-ului medical.

Citiți și Liga 1, etapa 15. Viitorul – CFR Cluj 1-0. Eric a adus victoria, gol superb din lovitură liberă. Penalty neacordat oaspeților. Vinicius trebuia eliminat / VIDEO

Scandal după Viitorul – CFR Cluj 1-0. Toate reacțiile. ”Mai bine mă bate Hagi decât altul”. Tunurile pe Colțescu

Post-ul Cum arată George Țucudean după ce a fost lovit de Vinicius. Foto în articol apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *