22/01/2022

Cum arată George Țucudean după ce a fost lovit de Vinicius. Foto în articol

Cum arată George Țucudean după ce a fost lovit de Vinicius. Foto în articol. Jucătorul de la Viitorul parcă a participat la război.

George Țucudean, atacantul Viitorului, a postat un selfie pe Instagram pentru a scoate în evidență duritatea loviturii încasate în timpul meciului de la un fundaș al CFR-ului, brazilianul Vinicius. 

În minutul 42, atacantul a avut o incursiune pe extrema dreaptă spre poarta lui Arlauskis. După ce a trecut de Andrei Mureșan, ”Țucu” a fost busculat  violent de fundașul CFR-ului, care a primit însă doar ”galben” din partea arbitrului Sebastian Colțescu. George a primit o lovitură cu umărul direct în față. Vinicius ar fi meritat cartonaș roșu pentru brutalitate, ori chiar și pentru fault ca ultim apărător.

Țucudean a continuat partida după ce a primit îngrijiri din partea staff-ului medical.

Citiți și Liga 1, etapa 15. Viitorul – CFR Cluj 1-0. Eric a adus victoria, gol superb din lovitură liberă. Penalty neacordat oaspeților. Vinicius trebuia eliminat / VIDEO

Scandal după Viitorul – CFR Cluj 1-0. Toate reacțiile. ”Mai bine mă bate Hagi decât altul”. Tunurile pe Colțescu

Post-ul Cum arată George Țucudean după ce a fost lovit de Vinicius. Foto în articol apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.