14/06/2024

Melania Trump apare într-o reclamă la cursuri pentru limba engleză: „Doar imaginați-vă cât de departe puteți ajunge cu puțină engleză”

Melania Trump promovează limba engleză în Croația, deși încă nu se știe dacă Prima Doamnă a SUA a fost informată de acest aspect. O fotografie cu soția liderului de la Casa Albă a fost folosită pentru o reclamă din Zagreb, în care oamenii sunt îndemnați să învețe această limbă. „Doar imaginați-vă cât de departe puteți ajunge cu puțină engleză”, este textul care însoțește fotografia.

O reclamă cu Melania Trump a apărut în capitala croată, fiind realiztă chiar de Institutul American din această țară, un centru care are ca scop promovarea culturii Statelor Unite. Campania are ca scop încurajarea oamenilor să învețe limba engleză, potrivit co-fondatorului Institutului American.

„Asistăm la val de emigrare al croaților, care vor să-și încerce norocul în țări precum Irlanda, Canada, Australia etc. Dacă știi bine limba enegleză, în aceste țări, poți ajunge departe” a mai spus acesta.

Cât despre folosirea imagini Primei Doamne a SUA, realizatorii campaniei au explicat motivul. „Oamenii pot avea tot felul de păreri despre Melania Trump, însă nu pot să nege că are succes. Nu oricine poate să devină cea mai puternică femeie din lume”, a spus realizatoarea campaniei.

O imagine cu această reclamă a fost postată pe o rețea de socializare, unde internauții au criticat alegerea sau au interpretat-o ca pe o ironie la adresa soției președintelui american, Donald Trump. Melania Trump, care s-a născut în Slovenia, vorbește fluent cinci limbi – germană, franceză, sârbă, precum și engleză și slovenă.


Citește și: ANALIZĂ. Toamna scumpirilor. Românii plătesc mai mult pe carburanți, energie, alimente. Urmează transporturile și căldura. Cresc și ratele la credite


Post-ul Melania Trump apare într-o reclamă la cursuri pentru limba engleză: „Doar imaginați-vă cât de departe puteți ajunge cu puțină engleză” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *