14/06/2024

Lavinia Pârva, roșcată și cu părul creț. Artista a lansat single-ul și videoclipul “Sfârșitul lumii”, featuring Cabron

Lavinia Pârva, roșcată și cu părul creț, în  videoclipul “Sfârșitul lumii”, featuring Cabron. Iubita lui Ștefan Bănică s-a transformat total și e mai sexy ca niciodată.

Lavinia Pârva, roșcată și cu părul creț, într-o ținută sumară. Așa a apărut interpreta în videoclipul piesei Sfârșitul lumii. Vedeta  demonstrează inca o data ca este o artista cameleonica, atat in ceea ce priveste genul muzical pe care il abordeaza, cat si conceptul stilist, si trece astfel de la look-uri dance sau latino, la unul indraznet, sexy, urban.

Lavinia Pârva, roșcată și cu părul creț, în cea mai sexy ipostază

Single-ul „Sfarsitul lumii” este compus si produs in studiourile DeMoga Music, de catre Theea Miculescu, Marian Moldoveanu, Alex Parker, Nicu Patoi si Cabron. Piesa “Sfarsitul lumii” inseamna o noua colaborare pentru Lavinia, de aceasta data alaturi de Cabron. Artista a mai colaborat cu Funky DJs, Kaira, Korekt. Filmat intr-o locatie din Bucuresti, cu un aer urban, videoclipul este regizat de catre Anthony Icuagu si o aduce pe Lavinia in ipostaze hot, cu look-uri inedite. Personajul surpriza al videoclipului este chitaristul Nicu Patoi.

Labinia Pârva trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ștefan Bănică Jr. Recent, s-a speculat că vedeta ar fi însărcinată, însă aceasta a infirmat zvonurile.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *