18/04/2024

Anca Țurcașiu arată senzațional la aproape 47 de ani și a dezvăluit secretul „tinereții fără bătrânețe”. Ce legumă mănâncă de 6-7 ori pe zi

Anca Țurcașiu arată senzațional, deși se apropie de vârsta de 47 de ani. Artista a dezvăluit în direct, la TV, care este secretul siluetei sale.

Anca Țurcașiu este una dintre vedetele cu un trup de invidiat. Arată senzațional la aproape 47 de ani, asta în condițiile în care nu și-a făcut niciodată vreo operație estetică. „Apostrofată” de Mirela Vaida, care i-a mărturisit invidia pentru felul în care arată, Anca Țurcașiu a dezvăluit tututor ce face pentru a se menține în formă.

„Cineva mi-a spus odată că trăim mai mult dacă peste 50% din ce ai în farfurie este verde. Mănânc ardei iuți în fiecare zi. Vreo 6-7. Îmi place mie să mănânc. Am făcut crescătorie de ardei iuți, aducând semințe și ardei iuți de prin Asia. Cristi (Cristian Georgescu, soțul ei – n.r.) cultivă ardei iuți în grădină, pentru că nu putem să trăim fără”, a spus Anca Țurcașiu, la Acces Direct.

Cântăreața Anca Țurcașiu are una dintre cele mai longevive căsnicii din rândul vedetelor din showbiz-ul românesc, chiar dacă pe parcurs relația a mai scârțâit. Ea formează o familie alături de Cristian Georgescu, cel care i-a devenit soț în urmă cu mai bine de 18 ani și împreună cu care are un fiu.

 

Post-ul Anca Țurcașiu arată senzațional la aproape 47 de ani și a dezvăluit secretul „tinereții fără bătrânețe”. Ce legumă mănâncă de 6-7 ori pe zi apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *