16/09/2021

Metode de marirea a sanilor ce dau rezultate la anumite doamne si domnisoare. Fara operatii dureroase si fara implanturi cu silicon.

Se pare ca din toate timpurile dorinta de marire a sanilor a fost prezenta in gandurile doamnelor si domnisoarelor care nu aveau in posesie un bust voluptos. Deoarece 85% dintre barbati sunt atrasi de sanii mari, femeile se vad nevoite sa incerce tot felul de metode de scoatere in evidenta a sanilor chiar daca acestia nu sunt mari.

Putine sunt doamnele care sunt multumite cu bustul lor daca acesta este mic.
Se cunosc destule cazuri in care sanii au crescut in urma unor tratamente cu pastile de obicei anticonceptionale sau medicamente care ajung sa “deranjeze” hormonii in organism. Alteori sanii au crescut neasteptat de mult si au ramas asa dupa sarcina.

Femeile trebuie sa stie ca nu marimea sanilor face corpul sa iasa in evidenta, ba chiar, sunt barbati carora desii le place sa vada un decolteu generos au comentarii rautaciase in dreptul doamnelor ce poarta sanii “la vedere”.
De obicei sanii mai mici sunt mai fermi decat sanii mari care adesea fara sutien sunt dezgustatori. Exceptie fac sanii mari lucrati de un doctor estetician, dar in aceste cazuri se vede ca forma si marimea mamelelor nu este naturala.
Si cine spune ca daca ai un corp frumos lucrat si sanii mici esti urata sau incompleta? Cine spune ca daca esti grasa si ai sanii mici esti urata?
Raspunsul este ca mereu sunt persoane pro si contra, dar mereu se vor gasi barbati care adora formele tale indiferent cum sunt acestea.
Tot ce trebuie sa sti este ca indiferent de corpul tau nu trebuie sa te rusinezi si nu trebuie sa te inchizi in tine crezand ca soarta iti este pecetuita. Fi mereu o fire vesela si activa in grupul de prieteni, fi intelegatoare si prietenoasa si ai sa vezi ca vei fi foarte curand curtata de nenumarati barbati.

Metode de marire a sanilor:
– Exista tehnici de masaj a sanilor pentru cresterea acestora,
– Folositi plante pentru stimulare hormonala,
– Exista creme si lotiuni pentru marirea sanilor,
– Exercitii de gimnastica pentru marirea sanilor,
– Alimentatia sanatoasa cu efect de marire a sanilor,
– Ar exista si tehnici de himnoza pentru cresterea sanilor.

Nu strica sa faci exercitii fizice pentru tonifiere si nu strica sa porti haine care te avantajeaza. Scoate in evidenta ce ai iar ce nu ai nu incerca sa fortezi pentru ca se vede si nu te va avantaja.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

EXCLUSIV/ Cum arată masa de Înviere a vegetarienilor? Vedetele au reinventat meniul tradițional

Fie că au avut motive serioase să renunțe la carne, fie că au dorit să-și …

Leave a Reply

Your email address will not be published.