18/04/2024

Vedetele care iau Pulsul Zilei la TVR 1, din 17 Aprilie

La TVR 1 este în plină pregătire emisiunea Pulsul Zilei, un format inedit al postului public care va fi lansat luni, la ora 18.35. Este inedit pentru că are dezbateri transparente, pornind de la știrile zilei, în care implică activ telespectatorii, timp de 90 de minute. Aceștia pot să pună întrebări sau să trimită poze, videouri și să schimbe întrebările pregătite pentru invitați.

Cu toate că Paștele bate la ușă și mulți dintre români au zile libere, echipa este în studio chiar și sâmbăta și duminica. Ei fac probe și pun la punct toate detaliile, astfel încât transmisiunile directe să funcționeze perfect.

În platou îi vor aștepta pe invitați Radu Andrei Tudor, gazda principală a emisiunii, dar și Gabriel Fereșteanu (24 ani), jurnalist cunoscut în mediul online pentru proiectul social „Pe românește”. Radu Andrei Tudor (28 ani) este cunoscut telespectatorilor din poziția de gazdă a Telejurnalelor TVR.

Vor avea invitati de top

De luni până vineri, în studioul Pulsul Zilei, vor comenta știrile zilei specialiști din diverse domenii, dar și artiști. Am aflat pentru voi, in exclusivitate, câteva dintre surprizele pregătite.

Una din noutățile aduse de emisiune este o serie de experimente sociale menite să testeze reacțiile românillor și să îi arate așa cum sunt ei, iar în primul vom afla dacă pomana este la mare căutare și în 2017.
De asemenea, în prima săptămână, pe lângă specialiști sau autorități, printre artiștii prezenți la Pulsul Zilei se vor număra Lora, Raluka sau celebrele vlogerite LikeOne. Fanii sunt asteptati pe pagina de facebook a emisiunii, pentru a pune intrebari în timp real artistului favorit.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *