22/01/2022

Alex Ion, fratele Aurei Ion, studenta moarta in accidentul aviatic din Apuseni, vrea sa continue munca Aurei.

Fratele Aurei este convins ca trebuie sa urmeze calea aleasa de sora sa, ca un ultim tribut adus Aurei. Tanarul ne-a povestit in exclusivitate ca vrea acum sa se concentreze numai pe examenul de bacalaureat, oiar apoi pe cel de intrare la Facultatea de Medicina.

“Eu am zis sa ma tin departe de tragedia in care a pierit sora mea, nu am vrut sa ma amestec. Cu cat aflu mai multe chestii urate, cu atat sufar mai mult. Acum trebuie sa ma concentrez pe BAC si pe admiterea la facultate.

Vreau sa dau la medicina, inainte de accident vroiam sa fac IT la Politehnica, dar acum vreau sa ma duc la medicina. Ma impac foarte bine cu biologia, cu chimia mai putin, dar nimeni nu s-a nascut invatat. Vreau sa ma axez pe chirurgie generala, ca nu vreau sa stiu doar intr-un singur domeniu de chirurgie”, ne-a povestit Alex Ion, fratele Aurei.

Dupa tragedia din Muntii Apuseni din ianuarie au aparut zeci de afirmatii, iar una dintre acestea facea referire la faptul ca Aura a fost constienta cinci ore, nu doua cum se aflase initial. Atunci Alex ne-a povestit ca acest lucru este revoltator.

“Faptul asta ne revolta foarte tare. Noi am aflat de la doctorul Zamfir ca Aurelia a fost constienta maximum doua ore. Este foarte mare (nr. diferenta de ore), dar nu pot spune ca doctorul Zamfir ne-a mintit, el ne-a spus ca nu are notiunea timpului. Astea sase ore cat au fost acolo au trecut ca 20 de minute pentru el. Avand in vedere ca un alt doctor de acolo a spus ca Aurelia a fost constienta cinci ore, nu stiu ce sa mai cred. Sper sa nu fie adevarat ce a spus”, ne-a spus Alex in urma cu ceva timp.

Luna trecuta, avionul pilotat de Adrian Iovan se indrepta catre Oradea pentru o misiune umanitara. La un moment dat, din cauza ghetii aeronava s-a prabusit in Muntii Apuseni.

Sase ore a durat pana ce echipele de salvare au ajuns la avion, dar din pacate Adrian Iovan si studenta Aura Ion au murit din cauza frigului cumplit pe care l-au indurat, dar si a ranilor suferite in urma impactului.

Medicii Radu Zamfir, Valentin Calu, Sorin Ianceu si Catalin Pivniceru, dar si copilotul Razvan Petrescu au trecut prin momente de cosmar, dar din fericire au scapat cu viata. (A.S.)

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.