25/06/2024

O companie de îmbrăcăminte a lansat … blugii murdari de noroi. Prețul depășește 400 de dolari

Compania de îmbrăcăminte Nordstrom a fost criticată pe rețelele de socializare, după ce a lansat … blugii murdari de noroi. Prețul poate fi considerat ușor piperat, având în vedere că o pereche de pantaloni murdari costă … 425 de dolari.

Blugii lansați de lanțul de magazine sunt acoperiți cu un strat fals de noroi, fiind descriși drept “adevărata îmbrăcăminte americană de muncă”.  Mai mult, compania susține că modelul este pentru cei cărora “nu le este teamă să se murdărească”, relatează BBC News.

Compania a fost criticată pe internet pentru acest produs, care costă nu mai puțin de 425 de dolari, echivalentul a 1.770 de lei, Oamenii au comentat că blugii pot arăta la fel și dacă “te tăvălești în grădină”.  Alții chiar s-au oferit să facă perechi similare de pantaloni, la un preț mai scăzut.

Nordstrom a ajuns în centrul atenției în luna februarie, când a întrerupt relația comercială cu brandul Ivanka Trump și și-a retras toate produsele acestuia din oferta publică. Decizia lanțului de magazine a fost criticată de președintele american.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Ce să faci cu ouăle rămase de la Paște. 10 rețete simple pe bază de ouă fierte

Ce să faci cu ouăle rămase la Paște. 10 rețete simple pe bază de ouă …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *