29/07/2021

Mihai Bendeac, la un pas de leșin pe scenă. Actorul a insistat să fie consultat de un medic

Mihai Bendeac, la un pas de leșin pe scenă. Actorul a povestit prin ce a trecut, în cadrul emisiunii iUmor, lucru care îl scoate din minți pe Cheloo.

Mihai Bendeac, la un pas de leșin pe scenă, din cauza unei răceli puternice. Deși se plânge întruna ba că e răcit, ba că are o stare de „semileșin” și nu știe ce se întâmplă cu el, Cheloo și Delia nu cred că Mihai Bendeac e bolnav cu adevărat și-l acuză de ipohondrie. Întreaga scenă are loc la IUmor.

Mihai Bendeac, la un pas de leșin pe scenă din cauza stării de rău

„Să te plângi că ești răcit e ca si cum te-ai plânge că ți-e lene să te scoli să te duci la muncă”, spune Cheloo în cea de-a șasea ediție a emisiunii „iUmor”. Mai mult, Cheloo e de părere că Mihai nu știe ce înseamnă să fii răcit cu adevărat. „Să ai nasul înfundat, să-ți curgă ochii, să fii răgusit, să-ți bubuie capul, să sară apa din tine și să nu poți să te ții pe picioare”, aceasta este în viziunea lui Cheloo despre un om răcit. „Lumea a uitat cum e răceala „originală”. Momentul ăla groznic din copilărie când se-nvârtea casa cu tine și se deschidea ușa încet și apărea o doamnă, cu o cutie de metal  în mână, care dădea cu degetul într-o seringă mare și-ți zicea să stai pe burtă, după care „zbang”. Restul sunt figuri”, conchide Cheloo care povestește din experiențele lui din copilărie.

Mihai Bendeac, la un pas de leșin pe scenă. Actorul a insistat să fie consultat de un medic

Cu toate acestea, Bendeac continuă să vorbească despre starea de rău care i-a dat de furcă și la teatru, când l-au trecut transpirații reci și a crezut că va face preinfarct. Mai mult, Bendeac spune că s-a temut că ar fi putut să cadă pe scenă și chiar să moară, iar pentru o clipă s-a gândit că nimic nu e mai frumos pentru un actor decât să moară pe scenă. Cu toate că nu are niciun fel de simptom de răceală și, așa cum observă Delia, Bendeac nu strănută, nu tușește, nu face febră, actorul insistă să fie consultat de un medic. „Dacă au venit doctorii la Bendeac înseamnă că domnul Bendeac a simțit nevoia de afecțiune”, va remarca Cheloo, așa că le invită pe mama și bunica colegului său de jurizare să vină mai des pe platourile de filmare. „Are nevoie de sprijin, vă rog frumos să mai veniți pe la noi!” le va lansa Cheloo invitația.

 

 

 

Post-ul Mihai Bendeac, la un pas de leșin pe scenă. Actorul a insistat să fie consultat de un medic apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.