29/05/2024

Iulia Albu o face praf pe Mihaela Rădulescu. „O imagine de un penibil rar”

Iulia Albu o face praf pe Mihaela Rădulescu. fashion-editorul a comentat în termeni duri cea mai recentă apariție a divei de la Monaco la emisiunea Uite cine dansează.

Mihaela Rădulescu este prezentatoarea show-ului Uite cine dansează, de la Pro TV, acolo unde, în juriu, este prezentă veșnica ei rivală, Andreea Marin.

În fiecare ediție a show-ului, diva de la Monaco apare cu ținute sofisticate și sexy, însă nu atare decât critici din partea binecunoscutei și acidei Iulia Albu.

Iulia Albu o face praf pe Mihaela Rădulescu. „Totul inspiră un provincial ieftin”

Fashion-editorul Iulia Albu a comentat ținuta pe care Mihaela Rădulescu a purtat-o la cea mai recentă ediție a emisiunii Uite cine dansează, o rochie de culoare neagră.

„Mihaela Rădulescu pierde net războiul cu stilul, eleganța si nu in ultimul rând, cu rivala ei, ”zâna” Andreea Marin. Apariția ”divei de la Monaco” mimează cvasi-realistic o imagine de un penibil rar, ce poate concura lejer cu încercările rurale ale unei neavenite, stilistic, ca să fiu delicată ?

Felul în care este coafat părul, machiajul, accesorizarea, totul inspiră un provincial ieftin. Pentru că, nu-i așa, provincialul nu este întotdeauna ieftin și nici lipsit de farmec”, a spus Iulia Albu despre Mihaela Rădulescu, cea care, la un moment dat, i-a dat replica după ce a tot criticat-o.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *