22/01/2022

Bianca Drăgușanu și Victor Slav la Uite cine dansează! Se întorc pe scena unde s-a înfiripat iubirea dintre ei

Bianca Drăgușanu și Victor Slav la Uite cine dansează! Cei doi revin în ringul de dans, locul unde s-a înfiripat iubirea dintre ei.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav la Uite cine dansează!. Mai sunt șapte perechi în competiție, iar luni, de la 20:30 vor fi față în față cu o nouă provocare: tribut prin dans legendelor muzicii! Unele dintre cele mai tari hit-uri ale tuturor timpurilor aduc coregrafii spectaculoase prezentate original de concurenți.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav la Uite cine dansează! Se întorc pe scena unde s-a înfiripat iubirea dintre ei

Bianca Drăgușanu și Victor Slav la Uite cine dansează!, într-un show spectaculos

Telespectatorii vor avea parte în cea de-a șasea ediție a show-ului și de o surpriză, unul dintre cele mai frumoase și mediatizate cupluri din România, Bianca Drăgușanu și Victor Slav, va intra luni în ring și va prezenta un dans plin de senzualitate și emoție, reprezentând povestea lor de dragoste. Coregrafia a fost realizată de coregrafii baletului COBO, Cocuța și Bogdan Boantă, iar melodia aleasă pentru Bianca și Victor este Love on the brain.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav la Uite cine dansează! Se întorc pe scena unde s-a înfiripat iubirea dintre ei

Cei doi sunt bucuroși că vor dansa împreună și își doresc să aducă pe scenă un moment plin de visare, pasiune și frumusețe. ”Muncim extrem de mult pentru acest dans, dar ne și distrăm la repetiții împreună cu coregrafii și echipa. Chiar dacă pare ușor să dansezi vals, nu este deloc așa. Necesită foarte multă implicare, repetiții, mișcări cu care nu suntem obișnuiți și multă răbdare. Suntem entuziasmați, punem foarte multă pasiune în pregătirea acestui moment special pentru Uite cine dansează! și abia așteptăm să vedeți ce ne iese. Mai avem doar câteva zile la dispoziție, dar vom face tot posibilul ca luni să prezentăm un dans frumos, care să ne repezinte perfect și să transmită ceea trăim împreună.”, au spus Bianca Drăgușanu și Victor Slav, încântați de această provocare.

Victor Slav a dat-o gata pe Bianca Drăgușanu cu şarmul său la antrenamentele pentru momentul de striptease pe care l-au prezentat împreună, la Dansez pentru tine, de Revelion, în urmă cu mai mulți ani.

 

 

 

 

Post-ul Bianca Drăgușanu și Victor Slav la Uite cine dansează! Se întorc pe scena unde s-a înfiripat iubirea dintre ei apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.