30/01/2023

Motivul pentru care Simona Gherghe a fost inlocuita la emisiunea “Acces Direct”

Zi de zi, de luni până vineri, telespectatorii o primesc în casele lor pe Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”, de la Antena 1.

Cu toate acestea, luni, 17 martie 2014, cei care au deschis televizoarele la ora 17:00 au avut parte de o surpriză. Superba blondă nu şi-a mai făcut apariţia în platoul emisiunii. Locul ei a fost luat de Dan Capatos, moderatorul emisiunii “Un show păcătos”.

El a ţinut să precizeze că Simona Gherghe nu a fost prezentă la emisiune din cauza unei probleme de sănătate.

Libertatea a aflat ce anume a împiedicat-o pe prezentatoare să apară la emisiune. Simona Gherghe suferă de o viroză foarte puternică, care i-a dat bătăi de cap.

“Sper ca problema ei de sănătate să se remedieze şi să revină în scurt timp”, a spus Dan Capatos la “Acces Direct”, fără a oferi mai multe amănunte.

Din fericire, după prima pauză publicitară de la emisiunea de la Antena 1, Simona Gherghe a revenit în platou şi a luat cârma emisiunii.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Un comentariu

  1. Simona este o draguta si prezinta foarte bine emisiunea, o prezentatoare foarte buna. Sper sa se faca bine repede !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *