25/06/2024

Daniel Max Dragomir și-a făcut dinți noi, ca să semene cu Sore. Transformarea șocantă a fostului concurent de la Vocea României

Daniel Max Dragomir și-a făcut dinți noi, ca să semene cu Sore, în cea mai nouă ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!”. Transformarea este cu adevărat spectaculoasă.

Daniel Max Dragomir și-a făcut dinți noi pentru a arăta perfect, iar rezultatul este cu adevărat spectaculos. Sâmbătă, 6 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, artistul se transformă în buna sa prietenă și colegă de scenă, Sore.

Daniel Max Dragomir și-a făcut dinți noi de dragul show-ului

Și, pentru ca asemănarea cu ea să fie cât mai mare, înainte să urce pe scenă a făcut chiar o vizită la stomatolog ca să-și aplice niște fațete speciale pe dinții din față  “Am fost la stomatolog pentru acest număr. Am zis că trebuie să mă apropii cât mai mult de Sore și, cum ea are dințișorii din față puțin mai proeminenți, ca ai unui șoricel, am vrut să mi-i fac la fel. Pe lângă asta, o să vorbesc și puțin sâsâit, pentru că ea e puțin peltică și sâsâită”, spune Max, fostul concurent de la Vocea României.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *