15/07/2024

Nepoata antrenorului Emeric Ienei, pe scena Românii au talent! Cât de frumoasă e

Nepoata antrenorului Emeric Ienei, pe scena Românii au talent!, în ultima seară de preselecții. Tânăra este de o frumusețe răpitoare și a reușit să impresioneze juriul cu vocea ei. Într-un final, aceasta a primit patru de da.

Nepoata antrenorului Emeric Ienei s-a prezentat în fața publicului plină de eleganță și a dat tot ce a putut pentru a-i impresiona pe jurați, însă a reușit și a mers în etapa următoare.

Nepoata antrenorului Emeric Ienei, pe scena Românii au talent! Cât de frumoasă e

Nepoata antrenorului Emeric Ienei este frumoasă și talentată

Bruneta și prietena ei, alături de care a cântat a apărut pe scenă ca „Ienei Exclusive pentru Andreas”  și au oferit împreună un moment de muzica și dans sportiv. Cele două au primit patru de da și numai laude din partea juraților. Și vineri seara, 22 aprilie, Românii au talent a oferit un show pe cinste și numere spectaculoase din partea concurenților.

<iframe width=”560″ height=”349″ frameborder=”0″ scrolling=”no” src=”http://romaniiautalent.protv.ro/video/get-video/video_url_identifier/35422/video_player_div/videoPlayer/video_player/cme/player_dimension/600X338/video_embed/1/article_category_url_identifier/EMBED”></iframe><br><a title=”Romanii au Talent 2017: Ienei Exclusive pentru Andreas – moment de muzica si dans sportiv” href=”http://romaniiautalent.protv.ro/video/romanii-au-talent-2017-ienei-exclusive-pentru-andreas-moment-de-muzica-si-dans-sportiv.html”>Romanii au Talent 2017: Ienei Exclusive pentru Andreas – moment de muzica si dans sportiv</a> pe <a title=”romaniiautalent.protv.ro” href=”http://romaniiautalent.protv.ro/”>romaniiautalent.protv.ro</a>

 

 

 

Post-ul Nepoata antrenorului Emeric Ienei, pe scena Românii au talent! Cât de frumoasă e apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *