25/06/2024

Îl știi din trupa Amicii. Cum s-a transformat Florin Ristei în 17 ani, după „Ea este Dana, colega mea”

Florin Ristei cânta în urmă cu 17 ani în trupa „Amicii”, iar piesa „Dana” făcea furori în urmă cu 17 ani. Artistul s-a transformat complet de atunci.

Florin Ristei, puştiul simpatic care făcea furori prin 2000 cu refrenul “Ea este Dana/Colega mea/Şi vreau diseară să mă plimb cu ea”,  provine din Galaţi, unde a urmat Şcoala generală nr. 10. Deşi au trecut aproape 20 de ani de când l-a întâlnit ultima oară, învăţătoarea lui Florin şi-l aminteşte perfect. “A făcut parte dintr-o generaţie care mi-a rămas mie în suflet. A excelat ca elev. De mic era foarte ambiţios, dar şi muncea pe măsură. Asta nu doar pentru că era constant sub supravegherea mamei, care era profesoară de franceză. Era cuminte, respectuos şi pe alocuri chiar ruşinos. Era întradevăr frumos, avea şi părul lung şi era popular printre colegi”, a dezvăluit învăţătoarea Anica Năstase. Dascălul a povestit şi un moment haios din viaţa lui Florin.

Nu venea la şcoală cu lecţiile nefăcute

“La o serbare aveam nevoie de o fetiţă. Puneam în scenă dansul fulgilor de nea. O «actriţă» s-a îmbolnăvit. Ce să fac? Am vorbit întâi cu mama lui Florin şi apoi cu el. El avea părul lung, aşa că i-am făcut o fustiţă şi a participat la dansul fulgilor de nea. A ieşit nemaipomenit!”, ne-a povestit femeia. Învăţătoarea Anica Năstase este mândră că a contribuit şi ea la formarea lui Florin, pe care îl consideră un om extraordinar. Îşi aminteşte cu drag de perseverenţa copilului şi crede că orice carieră şi-ar fi ales ar fi excelat, aşa cum face şi pe scenă. “Se vedea că muzica este pasiunea lui. Era micuţ şi lucra ore în şir la vioară, la chitară. Faptul că a fost mai apoi şi într-o trupă nu i-a afectat performanţele şcolare. Mergea la concerte în Bucureşti şi îşi făcea temele în tren sau în maşină. Niciodată nu a venit cu lecţii nefăcute pe motiv că a avut concert”, ne-a mai dezvăluit învăţătoarea Anica Năstase.

După trupa Amicii, acesta a mai cântat și alături de Marfat și și-a încercat chiar norocul și la Eurovizion, însă succesul a venit în decembrie 2013, când Florin a fost desemnat câştigătorul show-ului “X Factor”.

Citește și: Florin Ristei: „Lora mă ducea de mână la toaletă să fac pipi”

Post-ul Îl știi din trupa Amicii. Cum s-a transformat Florin Ristei în 17 ani, după „Ea este Dana, colega mea” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *