18/04/2024

FOTO | Cel mai sexy infractor a fost detronat. Cine i-a luat locul

În urmă cu câțiva ani, fotografia unui deținut a devenit virală. Jeremy Meeks a devenit rapid faimos, fiind numit „cel mai sexy infractor”. De atunci, viața lui s-a schimbat, ajungând un model celebru. Se pare însă că a venit timpul să fie detronat, căci un alt infractor face furori cu poza sa din secția de poliție, notează The Telegraph.

Mekhi Alante Lucky este numele tânărului care îi face concurență lui Jeremy Meeks pentru titlul de „cel mai sexy infractor”. Tânărul de 20 de ani a fost arestat în aprilie 2016, fiind acuzat că a furat o mașină și apoi a fugit de polițiști. De atunci, poza cu el a devenit virală, fiind distribuită pe rețelele de socializare.

Tânărul a atras atenția și datorită trăsăturii sale fizice inedite. El are culori difere ale irisului ochilor. Mai precis, el are o afecțiune rară, având un ochi căprui și unul albastru.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”en” dir=”ltr”>I figured out this guy’s name: Mekhi Alante Lucky. He is signed with the St. Claire Modeling Agency. And he’s from Raleigh!!! <a href=”https://t.co/zud25nbnOH”>pic.twitter.com/zud25nbnOH</a></p>&mdash; Tia (@arollingbeauty) <a href=”https://twitter.com/arollingbeauty/status/904383939883802624″>September 3, 2017</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Fotografia sa a atras atenția și unei agenții de modele, iar acum tânărul a avut și primul său pictorial. Agenția sa susține că acesta nu a fost condamnat la închisoare, ci a fost doar în arest preventiv – ceea ce îl face să aibă o poveste ușor diferită de cea a lui Jeremy Meeks, care a stat doi ani în spatele gratiilor.


Citește și: EXCLUSIV/ Pompierul român care a fost în iad: ”700 de sonde ardeau, cerul era negru și 45 de zile n-am văzut soarele”


Post-ul FOTO | Cel mai sexy infractor a fost detronat. Cine i-a luat locul apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *