29/11/2021

Nepotul lui Ilie Oană a dat lovitura de începere a meciului Petrolul – Petrolul Băicoi, din Liga A Prahova | FOTO

Nepotul lui Ilie Oană a dat lovitura de începere a meciului Petrolul – Petrolul Băicoi (5-0), din Liga A Prahova. Marius Baciu a fost aplaudat cu generozitate pe arena care poartă numele bunicului său.

Petrolul Ploieşti a câştigat cu 5-0, pe stadionul ”Ilie Oană’’ , sâmbătă, împotriva echipei Petrolul Băicoi. La această partidă au asistat aproximativ 3.000 de suporteri.

Un moment special a avut loc înainte de începerea meciului. ”Găzarii’’ au avut onoarea să vadă un invitat special, o surpriză pregătită de oficialii clubului pentu toţi suporterii prezenţi. Marius Baciu, unul dintre nepoţii lui Ilie Oană, fostului glorios antrenor al Petrolului, a dat startul partidei în aplauzele tuturor petroliştilor ridicaţi în picioare. După acest moment, stadionul l-a invocat pe Ilie Oană, în semn de recunoştinţă pentru realizările senzaţionale avute pe banca clubului ploieştean (titlurile din 1958 și 1959 și cupa din 1963).

Meciul dintre petroliști a fost fără istoric: în minutul 31, scorul era 4-0 (R. Alecsandru 9, N. Popescu 18, I. Dumitrecu 18, Păun 31)!

Fanii se aşteptau, probabil, la un adevărat festival de goluri, însă jucătorii au  părut că-şi păstreze energia pentru partidele viitoare.

Astfel, după pauză a fost marcat un singur gol, înscris de Prunescu (69).

Singura ocazie importantă pentru băicoieni a fost semnată de Alin Gheorghe: șutul său ”a şters” bara din stânga porţii apărate de Marinică.

La meci a fost prezent și Jean-Claude Adrimer Bozga, fostul stoper al ”lupilor”. El a revenit la Ploiești după șase ani! Romano-congolezul a jucat patru ani la ”lupi”, jumătate de an la Chiajna, un sezon in Belarus, trei ani în Danemarca și, în ultimul sezon, în Coreea de Sud. Jean nu exclude posibilitatea de a evolua iar pentru un club care i-a rămas în suflet și care se poate înfrăți cu Lyon! Săptămâna viitoare va deveni oficial, sponsorul lui Olympique va fi si pe tricourile petroliste! Crainicul stadionului a făcut anunțul în timpul meciului și i-a invitat pe spectatori să țină și cu lyonezii, informează ligaluiadita.ro.

Petrolul Ploieşti – Petrolul Băicoi 5-0 (4-0)
Marcatori: R. Alecsandru (9), N. Popescu (16), I. Dumitrescu (18), Păun (31), Prunescu (69).
Petrolul 52: Marinică – Catană, Prunescu, R. Alecsandru, Velisar – Butufei (65 Olaru) – Ilie Dumitrescu, Cl. Tudor (cpt), Păun (60 Niţescu), N. Popescu (71 Al. Radu) – Stănescu (51 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.
Petrolul Băicoi: V. Costache – G. Georgescu, Al. Zamfir, Duca, Mocanu (29 Militaru) – Zăinescu (4 Lixandru), Rusu (cpt) – Al. Gheorghe, Dorişor (71 Al. Ştefan), Dudulescu (82 Caliţa) – Ad. Ilie. Antrenor: Bobi Codreanu.
Cartonaş galbene: Butufei (60).
Cartonaş roşu: V. Costache (2).
Au arbitrat: Viorel Căunei – Alin Ionică şi Alexandru Chivu.
Observator: Ion Mihai.

După această partidă, Petrolul s-a distanţat în ierarhia Ligii A Prahova de CS Blejoi, 4 puncte avans, după ce echipa de lângă Ploieşti a pierdut cu 3-1 la Băneşti-Urleta.

Weekendul următor, Petrolul va juca în deplasare, la Urlaţi.

Citiți și Alex Baciu, nepotul lui Ilie Oană: «Rar vezi suporteri așa fanatici»

 

Post-ul Nepotul lui Ilie Oană a dat lovitura de începere a meciului Petrolul – Petrolul Băicoi, din Liga A Prahova | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.