18/06/2021

Viorica de la Clejani a purtat un inel fals. “Sunt stresată. Mă duc la Bruxelles ca să verific”

Viorica de la Clejani a purtat un inel fals, după cum spune chiar artista. Soția lui Ioniță de la Clejani a descoperit că unele dintre bijuteriile pe care le-a purtat, ar fi false. Vedeta este hotărâtă să afle adevărul.

Viorica de la Clejani a purtat un inel fals și este stresată, mai ales că bijuteria a costat o avere. Mai mult, aceasta a decis să plece zilele următoare la Brixelles, pentru a afla dacă într-adevăr inele sunt falsuri. Dezvăluirea a fost făcută în direct la tv, acolo unde Viorica a arătat tuturor bijuteriile masive.

 

 Viorica de la Clejani a purtat un inel fals care a costat o avere

„Al doilea e un fake (n.r.: fals).Nici nu am vrut să ştiu cât a dat pe el. A spus că mă iubeşte. (…) Eu sunt stresată, toată ziua mă uit la el, o fi, nu o fi… M-am dus la doi bijutieri. Mă duc în weekend la Bruxelles ca să verificăm inelul. Şi de la un inel se poate isca un război. Eu mă duc să-mi controlez inelul. Unul, fake, altul, adevărat. Ori avem diamante, ori nu mai avem?”, a povestit Viorica de la Clejani la Pro tv.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.