29/07/2021

A predat un portofel cu bani la Poliția din Arad. Gestul de omenie al unui tânăr înainte de Paște

Se putea îmbogăți, însă a predat un portofel cu bani la Poliția din Arad. Este gestul făcut de un tânăr care n-a vrut să păstreze pormoneul găsit pe stradă. Înainte de Paște, a readus zâmbetul pe buze proprietarului de la care n-a vrut nicio recompensă. În schimb, l-a rugat să facă o donație pentru copiii instituționalizați.

Un bărbat din localitatea Livada și-a pierdut portofelul, în timp ce făcea cumpărături în centrul Aradului. Un tânăr a văzut portmoneul pe asfalt, însă nu s-a gândit vreo clipă să-l păstreze, scrie arq.ro.

Un tânăr a predat un portofel cu bani la Poliția din Arad. Ce l-a rugat pe proprietar

Deși găsise aproape 1.300 de euro, a predat portofelul cu bani la Poliția din Arad.

„Aflat la cumpărături în Piața Catedralei la orele amiezii, N.V., din Livada, și-a pierdut portmoneul ce conținea acte de identitate și o sumă consistentă de bani: 650 de euro și 2934 de lei. Sosit de îndată la sediul Poliției Locale Arad pentru a-și recupera bunul pierdut, posesorul portmoneului a relatat scurta istorie care ar fi putut să îi pricinuiască o însemnată pierdere financiară: banii și documentele i-au alunecat din buzunarul hainei pe când se pregătea să plece de la cumpărături. Norocul, însă, i-a surâs după ce portmoneul a fost găsit de un concetățean cinstit”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Arad.

A predat un portofel cu bani la Poliția din Arad. Gestul de omenie al unui tânăr înainte de Paște

Banii găsiți în portofelul predat la Poliție

Cel care a făcut gestul de omenie nu a cerut nimic în schimb. L-a rugat însă pe proprietarul portofelului să facă o donație pentru a-i ajuta pe copiii instituționalizați din Arad.

sursă foto: arq.ro

Post-ul A predat un portofel cu bani la Poliția din Arad. Gestul de omenie al unui tânăr înainte de Paște apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.