25/10/2021

Nicoleta Luciu a inceput un tratament, iar efectele se vad. Vedeta aproape ca a scapat de cosurile dupa fata

Bruneta a fost invitată marţi seara la o prezentare de modă marca Alexandru Ciucu. După o lungă perioadă în care nu a îndrăznit să iasă din casă din cauza bubelor de pe faţă, Nicoleta a venit la eveniment cu un tonus bun şi cu un ten mult mai curat.

Deşi e clar că încă nu a scăpat complet de coşuri, fardată nici nu ai zice că vedeta a avut o gravă problemă dermatologică. În ciuda faptului că în utlima vreme a luat 12 kilograme în plus, Nicoleta a scăpat deja de cinci, iar în ţinuta aleasă, bruneta a arătat la fel de bine ca întotdeauna.

Nicoleta Luciu a fost invitată la emisiunea “Acces Direct” de la Antena 1, unde a explicat cum se mai prezintă tenul său, după ce s-a umplut de bube foarte urâte.

“Prima dată mi-au apărut vreo 20 de bube cât bobul de piper. În momentul în care am umblat la ele, au erupt. Aveam ca nişte elefanţi pe faţă. M-am întâlnit cu cine a vrut să mă ajute. Am recurs la tratamente naturiste. Am mers şi la medic. O luna n-am putut să dorm noaptea, nă dureau foarte tare. Înainte, faţa mea era impecabilă.

Acum, au început să treacă bubele. Mai am doar pe o parte de faţă. Folosesc argint coloidal şi dă rezultate. Ţin şi un regim de detoxifiere”, a declarat Nicoleta Luciu.

“În adolescenţă am avut mult mai multe bube. Toată lumea avea probleme cu tenul, dar la mine era exagerat”, a mai spus vedeta.

Nicoleta Luciu s-a demachiat în direct la emisiunea pe care Simona Gherghe o prezintă la Antena 1 şi a arătat cum se prezintă tenul ei fără pic de fard.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Un comentariu

  1. Oribil! Imi este mila de ea si ma bucur ca a gasit un tratament care sa dea rezultate. Ca de obicei este o draguta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.