18/04/2024

Andreea Marin, nemachiată la 43 de ani. Vedeta a răspuns provocării lansate de Corina Bud. Și-a arătat adevărata față

Andreea Marin, nemachiată la 43 de ani. Vedeta a răspuns provocării lansate de Corina Bud, de a se afișa public fără pic de machiaj și a reușit să impresioneze pe toată lumea cu naturalețea ei.

Andreea Marin, nemachiată la 43 de ani, pentru toți prietenii virtuali. Jurata de la Uite cine dansează! a postat pe contul dAdmiratorii vedetei au fost cuceriți.

Andreea Marin, nemachiată, într-o zi obișnuită

“Bună dimineața, oameni frumoși! Prin această postare vă reamintesc faptul ca privirile noastre aruncate în oglindă în zori de zi ne arată pe noi înșine, asa cum suntem și asa cum ar trebui să ne iubim. Desigur, trăim într-o lume în care machiajul e parte din viata noastră de zi cu zi. Dar lăsați-l sa rămână o joacă, o plăcere și nu sa devina o obligație, o norma impusa de la care nu va abateti orice ar fi. Susțin mesajul artistei Corina Official: „frumusetea nu e o fata frumoasa, un trup cu norme nerealiste, ci o inima frumoasă, o minte frumoasă, un suflet frumos insotite de curajul de a fi tu însăți”. Nu uitați cine sunteți în spatele măștii și cine va iubește asa cum sunteți în zori de zi.”, a scris Andreea Marin pre Facebook. Și Amalia Enache a răspuns provocării artistei, drept urmare, s-a pozat și ea fără pic de machiaj.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *