11/12/2023

Timișorean chemat la Poliția Locală pentru o postare pe Facebook

Un timișorean care a distribuit o postare pe Facebook, în care îi face „nesimțiți” pe polițiștii locali, a fost invitat la secție pentru „conținutul mesajelor postate”.

Un timișorean care a distribuit o fotografie cu mai multe mașini ce aparțin Poliției Locale, care erau parcate pe trotuar, a fost chemat la sediul instituției pentru a da explicații.

Timișoreanul Corneliu Vaida a postat pe Facebook o invitație primită de la Poliția Locală, în care este citat la secție pentru a da explicații cu privire la mai multe postări făcute pe rețeaua de socializare.

Totul după ce acesta, în cursul săptămânii trecute, a distribuit o fotografie a unei pagini de Facebook care înfățișa două mașini ale Poliției Locale, parcate pe mijlocul trotuarului, chiar în fața sediului instituției. Lângă mașini a fost pus un cărucior, autorul fotografiei dorind să arate că nu se poate trece din cauza autoturismele parcate.

În descrierea imaginii distribuite, Corneliu Vaida a scris „Milițiene Cojan, tu și adunătura ta de nesimțiți, ce-ar fi să vă auto-amendați?”.

La câteva zile distanță după ce a făcut postarea, timișoreanul s-a trezit acasă cu o invitație care are antetul instituției conduse de Dorel Cojan, notează tion.ro, pe aceasta scriind că bărbatul este invitat la sediul Poliției Locale, „în lucrarea privind conținutul mesajelor postate pe rețelele de socializare respectiv Facebook în data de 13.04 și 14.04.2017, în vederea clarificării”.

În caz de neprezentare, se vor aplica sancțiunile prevăzute de art. 2 pct. 33 din Legea nr. 61/1991, republicată, mai scrie în invitație.

Sursa foto: tion.ro

Post-ul Timișorean chemat la Poliția Locală pentru o postare pe Facebook apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.