30/11/2021

FOTO EXCLUSIV/ Fiica Oanei Roman a împlinit 3 ani. A petrecut cu juniorii din showbiz

Fiica Oanei Roman a împlinit 3  ani și a petrecut exact așa cum și-a dorit. Oana și Marius i-au organizat un chef cu tematică la un spațiu de joacă și au invitat vedetele cu juniorii lor, dar și colegii Isabelei de la grădiniță.

Isabela, fiica Oanei Roman a împlinit 3 ani, ocazie cu care mămica ei i-a organizat o petrecere menită să-i îndeplinească micuței toate dorințele. Îndrăgostită de Elsa, personajul din animația ”Regatul înghețat”, nepoata fostului premier Petre Roman a purtat o rochiță la fel a prințesei și s-a jucat într-un decor inspirat din scenariul filmului.

Printre invitați s-au numărat gemenele lui Mihai Morar, fiicele lui Pepe, venite împreună cu mama lor, Raluca Pastramă, băiatul lui Andrei Duban, dar și colegii de la grădiniță. Cu toții au dansat și s-au distrat și au făcut un tămbălău de nedescris.

Evident, tortul a respectat tematica petrecerii spre bucuria celor mici.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.