14/06/2024

Nu zici că a născut 5 copii. Anca Serea, super sexy la ”Uite cine dansează”

Anca Serea reușește să uimească de fiecare dată prin tonusul ei și prin forma ei fizică de invidiat, asta deși a născut natural cinci copii și este o mamă prezentă și foarte implicată. În cadrul show-ului ”Uite cine dansează” din cea de-a doua zi de Paște ea a reușit să surprindă pe toată lumea atât cu o ținută sexy, dar și cu o atitudine pe măsură.

Anca Serea mărturisește că a muncit foarte mult, pentru ea dansul nu este neapărat un lucru la îndemână. Mai mult, în Săptămâna Mare cel care a gătit în familia Sână Serea a fost soțul ei, Adi Sână, pentru că ea a fost extrem de ocupată cu antrenamentele.

Se pare însă că munca ei nu a fost în zadar, iar rezultatele s-au văzut. Frumoasa mămică a surprins pe toată lumea cu un dans, o ținută și atitudine super sexy, iar juriul nu a putut să nu remarce acest lucru.

 

Singurul care a fost critic, ca de obicei, a fost Mihai Petre care a ținut să subinieze că între ea și partenerul ei este o difernță foarte mare. Ceea ce este și normal de altfel, dat fiind faptul că partenerul ei de dans este un un profesionist, pe când ea abia de puțină vreme face tot ce-i stă în putință să țină pasul.

Citește și: Surpriză de proporții. Oana Sârbu la ”Uite cine dansează”

 

Post-ul Nu zici că a născut 5 copii. Anca Serea, super sexy la ”Uite cine dansează” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *