18/04/2024

Surpriză de proporții. Oana Sârbu la ”Uite cine dansează”

Oana Sârbu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Uite cine dansează” în ediția din a doua zi de Paște. Artista a vrut să fie prezentă pentru a-și susține bunul prieten și coleg, pe Marius Manole care a dansat pe piesa ”Ani de liceu”.

Oana Sârbu a fost o apariție surpriză în cadrul show-ului și atât Andreea Marin cât și Mihaela Rădulescu și-au amintit cu drag de vremurile în care aceasta juca în ”Ani de liceu”, film ce a fost difuzat pe vremea când toate cele trei doamne ale show-biz-ului românesc erau încă foarte tinere.

”Îmi amintesc cu mare drag anii în ăia în care mă uitam la ”Ani de liceu” și la ”Liceeni rock’n roll” și îmi plăceau foarte mult”, a mărturisit Mihaela Rădulescu.

Cabral a fost cel care a ținut cu tot dinadinsul să le complimenteze pe toate trei, scăzând ceva ani din vârsta lor adevărată.

”Oana Sârbu arată senzațional la cei 31 de ani pe care îi are. La fel și Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, sunteți niște doamne foarte frumoase”, a declarat coprezentatorul emisiunii care a primit mulțumiri de la Oana Sârbu.

Citește și: Mihaela Rădulescu a ciocnit ouă în direct cu Cabral

 

Post-ul Surpriză de proporții. Oana Sârbu la ”Uite cine dansează” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *