14/06/2024

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Am și eu o vârstă și nu pot mereu când vrea ea, cât vrea ea. O să ajung să fac infarct cu ea în pat”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,
Sunt Gelu, am 50 de ani și în urmă cu 5 ani am divorțat. Până acum un an, nu m-am gândit că îmi voi reface viața vreodată. Însă, în urmă cu un an, am cunoscut-o pe ea, pe Laura. Lucrurile au mers bine între noi la început, nu prea ne-am certat. Problema e însă următoarea: ea e mai tânără decât mine cu 25 de ani.
Niciunul dintre noi nu am fost deranjați de asta la început, iar apropiații mei, deși s-au uitat strâmb la început, au început să prindă drag de ea. E o fată frumoasă și inteligentă. La câteva săptămâni de când am început relația, au venit și momentele intime. Eu încerc să fac față cât de mult pot, dar am și eu o vârstă și nu pot mereu când vrea ea, cât vrea ea (și vrea destul de des).
Trăiesc mereu cu teama că la un moment dat nu o să mai pot sau nu o să mai vreau, iar ea o să se enerveze și o să mă lase pentru unul mai tânăr și mai în putere. Știu că trebuie să vorbesc cu ea și să-i explic că, Doamne ferește, o să ajung să fac infarct cu ea în pat. Dar cum să abordez discuția ca să nu se simtă vinovată de ceva sau pur și simplu să se supere și să pună punct relației?

Adela răspunde:

Dragă Gelu,

Cu toată dragostea trebuie să-ți spun că, atunci când îți iei o iubită cu 25 de ani mai tânără, exact la asta trebuie să te aștepți: ca ea să zboare într-o bună zi. Este foarte greu, e dureros, dar așa este firea lucrurilor. Cum ai putea să o oprești? Doar ai trecut prin viață, știi ce înseamnă puterea dorințelor și a iubirii.

Tu înțelegi chiar mai bine decât ea prin ce trece. Cu siguranță că anii tăi au adus cu ei experiență și înțelepciune. Faptul că ea te iubește și este cu tine acum este un dar pe care Viața ți l-a dăruit. Ea ți-a adus energie proaspătă, te-a ajutat să-ți retrăiești tinerețea la o vârstă la care cei mai mulți bărbați renunță să se mai gândească la asta. Pentru această binecuvântare trebuie să-i fii mereu recunoscător.

Însă nu o poți ține lângă tine atunci când tu nu vei mai putea. Nu o poți lega de tine, ar fi ca și cum ai priva o floare de lumină și apă, iar ea s-ar ofili prematur, lângă tine. Prin urmare, va trebui să dai dovadă de noblețe și curaj și să-i spui că, atunci când ea va dori, e liberă să zboare. Așa te vei asigura de respectul și iubirea ei veșnice.

Chiar dacă, să zicem că nu veți mai rămâne iubiți, vei rămâne întotdeauna cel mai special bărbat din viața ei, la care se va întoarce mereu pentru un sfat și – de ce nu – pentru o oră de iubire. Depinde numai de tine. Cu forța fii sigur că nu ai cum s-o ții.

Post-ul Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Am și eu o vârstă și nu pot mereu când vrea ea, cât vrea ea. O să ajung să fac infarct cu ea în pat” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *